Rifqi Plough I Adjacent Month!



whoahh macam pejam celik je dah setahun usia muhammad dian rifqi bulan depan OMG 
*Scream*

yeah.
rasa macam kejap sangat je masa berlalu, dari rifqi lahir ke dunia, sampai lah dah boleh cam muka mak pak dia, sampai lah dah boleh menggenggam, bergolek sendiri, belajar meniarap, belajar maju ke depan (tapi anak aku gostan)  sampai lah ,mengesot, angkat bontot lalu merangkak, sampai la sekarang merangkak upgrade sikit laju macam lipas pastu mama kene jadi wonder women  sebab kena kejar rifqi yang menonong laju nak ke lavatory la, tangga la, dapur la


bile anak dah makin hyper, mama makin RAJIN 

sebab kene,
RAJIN KEJAR
RAJIN KEMAS
RAJIN MENCUCI
RAJIN EVERYTHINGGGG

hidup dengan babe xi months onetime penat every bit fuckkk  aku mulakan rutin pagi dengan masak bekal ajip (sekarang dah jadi kadang2 je sebab ade pembantu a.k.a si budak hyper) as well as then bersilat kat dapur jadi terganggu terus kemas beg rifqi as well as hantar babe sitter awal sebab lepastu aku kena balik rumah, untuk sapu lantai vacuum dan mop, serta lap kabinet2, baru lah boleh mandi as well as bersiap pergi keje. kalau ade hari aku terlajak bangun makanya incik ajip kemas rumah ekeke


WHATS PLAN?

apa entah excogitation untuk birthday rifqi bulan depan? dah tentu no birthday final result sebab aku dengan ajip takmo membazir muahahhaha  ramai orang eksited konon anak sulung plough 1 amik khemah segala, catering 200 orang makan, amik candy buffet, kek fondant bertingkek tingkek, nak lagi advance hire clown, wallaaaa kayaaaa 

lepas bincang dengan ajip  mama lipki only nak beli kek pastu bawak menage unit of measurement belah mama lipki dinner dekat uak cafe coz tempat dia cozyyyyyyy as well as warm i loikee *4 star*  lepastu beli 1 lagi kek celebrate dekat rumah nenek cheras belah ajip pulak sebab semua pakcik makcik lipki belah KL senang turun lagipun due to my fil punye sakit kite potong kat rumah je dengan cousie2 yeayyy.


MAMA MEMANG SEORANG YANG ADIL ! *clap3* 


syok ye kau lipki besar pangkat potong ii kek, amboi3 amboi3 
CANT WAITTTTTTTTTTT TILL THE DAY 




bubyeee




Sumber https://dilladaglish.blogspot.com

Jangan sampai ketinggalan postingan-postingan terbaik dari Rifqi Plough I Adjacent Month!. Berlangganan melalui email sekarang juga:

Bali Attractions

BACA JUGA LAINNYA:

0 Response to "Rifqi Plough I Adjacent Month!"

Post a Comment

Bali Attractions