Rifqi Journeying : Grade Goodbye To Eczema Forever



untuk permulaan 2018 ni mama rifqi nearly happiest someone on earth!! sebab lagi sebulan nak menginjak usia rifqi setahun, aku perasan eczema dia dah macam makin hilang, bukan aku je perasan..ramai jugak perasan yang paling best dia dah tak pantang macam selalu,,,pipi rifqi makin peloles 24-hour interval past times day  


sekarang rifqi dah boleh makan & buat banyak benda, contohnya 


  1. potato bun 
  2. kentang goreng & mesh potato
  3. nasi putih
  4. nasi putih kuah sup sayur
  5. nasi putih kuah sup kentang + carrot
  6. nasi putih kuah singgang ikan selar
  7. bubur nasi
  8. spagety
  9. biskut cracker
  10. banyak lagi boleh tak tertaip dahh


yang masih belum top contohnya  


  1. gula-gula
  2. gula,
  3. gula,
  4. gulaaaaaa 




YESS, my honey rifqi even together with thus takleh tolerate dengan gula, together with thus aku sampai arini continue loyal dengan susu novalac costless glucose, ya Allah cerita pasal susu memang kelakar..masa first2 beli susu rifqi dekat giant (giant & farmasi je ade gula sebab susu ni import from france together with thus stock limited) beli cuma iii tin reach the axe bajet untuk sebulan lah,,sekali tak sampai hujung bulan dah habis..pusing satu shah alam setiap giant tapi takde stock last2 pening kepala..pergi satu farmasi ni ambik tender dengan dia ,cehh, setiap bulan dia kena provide aku five tin,, every 1hb yea haha..lepastu dah takde masalah pasal susu lagi 

rifqi dah tak risau kalau pakai bedak2 dan lotion..dulu kulit dia anti sangat dengan pulverisation sekarang rifqi wangi af weyyy macam nak makan bau dia,..sukaaaa ..heee  lepastuuu lepastuuu yang best


RIFQI BOLEH MANDI POOL ! 
ok babe eczema memang takleh mandi puddle ye sebab klorin tinggi tapi memang terkezut coz mandi puddle dekat safira social club ok jee tunggu gak peel rash tapi takdeeee  hee suke3


banyak lagi sebenarnye yang dah boleh , act normal similar others babe tapi ape pon semuanya atas kuasa Allah, semoga anak mama & ayah terus menerus sihat dan kuattt  yeahh






yooo blood brother bulan depan awak dah setahun, wahh cepatnye mase macam semalam baru beranakkan engkau  bulan depan nak sambut awak setahun...dekat mana ye??  fikir luuuu, kang kalo takde budget kite potong kek umah atok jela ea 









Sumber https://dilladaglish.blogspot.com

Jangan sampai ketinggalan postingan-postingan terbaik dari Rifqi Journeying : Grade Goodbye To Eczema Forever. Berlangganan melalui email sekarang juga:

Bali Attractions

BACA JUGA LAINNYA:

0 Response to "Rifqi Journeying : Grade Goodbye To Eczema Forever"

Post a Comment

Bali Attractions