Rifqi Journeying : Eczema Business Office Four Alongside Remdii



hey berhabuk dah spider web log mama rifqi ni...okey terminal fourth dimension aku ada update pasal eczema rifqi amongst dr tee ( eastern wonder herb) terpaksa halt eat kejap sebab atas nasihat doktor yang incharge kes rifqi dekat Hospital Shah Alam ( afterwards rifqi admitted asthma) doktor cakap he nonetheless infant as well as then buah pinggang dia tak sesuai nak tapis segala jenis herba/ubat makan melalui proses melibatkan buah pinggang...adooiii baru makan suku dan yess eczema rifqi kira kurang jugak lahh precisely terfikir kan kesan long term tak apa lah...tanak tempuh risiko buah pinggang pulak...kita halt je dulu...mana tahu nanti dah besar sikit kalau eczema dia tak baik boleh sambung lagi ke...kannn (memandai je) :DD


soooo macam biasa makan ubat tak habis (herba) comfirm lah eczema senang datang serang balik..lagi2 baru ni kes salah makan MYGODDDD i loathe thiss! rifqi demam....so demam mestilah maka ubat demam ..en,,,en,,lepas makan ubat demam warna pinkish rasa strawbery tahu apa jadi? FLARE!


fuhh yang this 1 paling teruk dalam sejarah eczema rifqi sampai bernanah-nanah...dia punya infection kaw kaw meh....sejak dari tu mama serik bagi ubat MANIS! memang rifqi penghidap eczema yang tak boleh tolerate dengan gula...makan buah, OUT, makan benda walau ada rasa manis sikit-sikit, OUT stressss!



10.00 PM dah ler demam..makan ubat demam manis (demam dah baik cheers god) pastu beralih jadi peel infection..hadoii...satu2 kau kene rifqi...this fourth dimension memang dalam sejarah jugak la aku nangis...sebab kesian kot? dia baby? endure ni semua?? tapiii...yang buat aku nak nangehh tu sebab rifqi kuat gila..dia bukan jenis nangis punya budak...dia potent gila wehh...selamba je dia principal mcm biasa, susu, makan macam biasa, gelak..kalau budak lain dah lama merengek jeee 24/7


8.00 AM ok this fourth dimension im SHOOK, keluar kuning kuning biji..bila lift google, sah ini dah terkena infection..as mom to eczema babe kau tak payah telephone telephone doktor ke apa kau dah tahu ini infection bila anak eczema automatic aku kena report kaw kaw pasal penyakit ni & the close of import is banyak information kau kena ceduk from blog, fb, article ETC



The side yesteryear side day..dah pecah dah nanah infection dia tu...sebab sapu krim from DEMC "fucicort" krim ni krim antibiotik untuk sembuhkan luka...tobat laaaaa mama nak bagi makan ubat ubat yang maniss..wuuu


THEN AFTER DUK PENING-PENING FIKIR.....APE LAGI CARA NAK UBATKAN RIFQI??
POP!!
COME OUT RISALAH PASAL "REMDII"





OKEYY BAE DID SUCH Influenza A virus subtype H5N1 GOOD JOB!
ajip nampak benda ni dekat fb ...so he tagged me dekat post service tu ..katanya proffesor UPM dah jumpa solution untuk rawat eczema..dari ekstrak sawit...why not? cuba la endeavour exam kot kot berkesan ke kan..kata ajip..im ok jelaaa



tadaaa...terus beli macam kilat...harini guild besok sampai tq tq KAK LID
Kak lida habi stokist sah remdii sensetive
nak beli boleh dapatkan dari dia 0137843044
fb page : remdii sensetive
RM160 include postage
250 gram saje T-T comfirm cepat ni habisss


okeyy masa guna tu..agak tertanya2 sikit..kenapa bila sapu rifqi nangis...sakit ke...pedih ke...tak serasi ke..terus straight tanya dengan pengasas remdii proffesor oiming lai...FYI prof ni memang tersangat lah ramah & banyak masa response komen2 dan pertanyaan netizen dekat page eczema grouping back upward or page page eczema lain..







 remdii such a magic cream as well as then far..serius baru employ tak sampai seminggu tapi dah nampak kesan...btw memang permulaan rifqi pakai agak susah..asal sapu je nangis...tapi nangis tak sampai ii minit...sebabnye pedih tu pon hanya berapa saat je..lepastu dia gelak semula cam biase....so mama stimulate upward one's hear to teruskan lah atas nasihat prof...why non kan kulit dia dah nampak perubahan?
ini adalah percubaan mama ayah dekat rifqi entah yang keberapa weyyy semoga kita dipertemukan dengan penawarnya secepat mungkin...muahhh...sayang babe man child mama muhammad dian rifqi <3


okbaiii.


Sumber https://dilladaglish.blogspot.com

Jangan sampai ketinggalan postingan-postingan terbaik dari Rifqi Journeying : Eczema Business Office Four Alongside Remdii. Berlangganan melalui email sekarang juga:

Bali Attractions

BACA JUGA LAINNYA:

0 Response to "Rifqi Journeying : Eczema Business Office Four Alongside Remdii"

Post a Comment

Bali Attractions