Rifqi Journeying : Eczema Purpose Three Amongst Dr Joseph Tee (Eastern Wonder Herbs)



Assalamualaikum...nak part pasal side past times side journeying to heal..kalau sebelum ni rifqi memang dah okey pakai production moogoo starter pack memang eczema dia hilang tapi sejak kitorang laki bini ada perasan...dia mmg cantik fourth dimension sejuk je...sekali fourth dimension panas...hadess..terbako balik i hateful eczema dia flare upward as well as kena la sapu balik moogoo as well as sapu as well as sapu...all over again...sekali terfikir dengan ajip sampai bila kita nak bergantung dengan krim sapu which is umpama krim sementara tau..dia bagi peel cantik tapi temporary? sekali dekat fb ramai yang tag pasal adik zulkarnain yang bebas eczema since berubat dengan tabib cina dr tee ni...kitorang pon bodo2 pergi la WITHOUT scream for virtually price..hahahha fourth dimension nak bayar baru masing2 kalut oi...


tapi takpe, toll non a big bargain since anak kau memang perlukan ubat yang ability katakan..yang mampu sembuhkan dia...okey laaa dr tee cakap eczema rifqi ni...taruk la segala jenis krim pon tak guna kalau dalaman tak di pulihkan dulu..seem logic kan? kitorang pergi hari biasa...weekday..since fb cakap...better pergi on weekday coz satu patien sahaja dah setengah jam uolss...masa kitorang datang tu kita adalah patien yang ke three as well as hence tahan la situ duduk dekat sejam lebey kan...yess masa masuk dalam memang dr tee process kita lama...around xxx minutes plus...dia soft spoken punya orang..dont worry malay dia mmg influence..so kau takyah nak acah acah speaking london dengan dia..hahhaha cakap mcm borak dekat pasar je dia okay...





rifqi penat tunggu plough ke teww?? hikhik...kalau nak tahu kedai dr tee ni betul2 depan subang parade..ss15 subang jaya yea...



ubat sapu & ubat makan rifqi...siang 5ml malam 5ml..
pahit dia hanya rifqi yang tahu :DD


dan ini pulak..pahit membayarnya..
hanya mama dengan ayah rifqi je yang tahuu :'DDD


okeyy since dah makan ubat ni three hari...guess what?? three hari je wehhh...licin dah dari earlier this (baju hijau) *baju hijau ni tengah broken teruk kulit dia..pasal dia salah berubat...sampai nanah nanah kau infection...biasa lah dalam perubatan ni kena endeavour as well as error...bukan semua boleh serasi...ade serasi ade yang tidak...





okey ni gambar sebelum makan herba dr tee...dah kena infection ni...lepas makan ubat herba dr tee tu...ni lah hasilnye selepas three hari...tadaaa...okeyy sikit kan? baru three hari..kau nak await apa..hahhaa..tunggu la dah swallow sebulan dua kita tengok camne ye....mana ada dah kuping2 nanah macam earlier ni...dengan izin Allah..herba cina ni cuma asbab je...


okey lah..kalau sesiapa yang rasa nak pergi tu datang la hari biasa ye sebab macam aku cakap sorang je setengah jam..dia takde no...dia kena tunggu situ dan beratur...first come upward get-go serve yea...babai




Sumber https://dilladaglish.blogspot.com

Jangan sampai ketinggalan postingan-postingan terbaik dari Rifqi Journeying : Eczema Purpose Three Amongst Dr Joseph Tee (Eastern Wonder Herbs). Berlangganan melalui email sekarang juga:

Bali Attractions

BACA JUGA LAINNYA:

0 Response to "Rifqi Journeying : Eczema Purpose Three Amongst Dr Joseph Tee (Eastern Wonder Herbs)"

Post a Comment

Bali Attractions