My Boy Aqiqah Twenty-Four Hours



hujung2 raya haritu telah berlangsungnya satu majlis aqiqah & cukur jambul rifqi yang kita sekali kan dengan sepupu dia noah harris (anak along) anak buahku di rumah ayah..memang sengaja kita buat fourth dimension raya supaya senang kita sekalikan dengan opened upward identify alang2 raya belum habis kan...nahh ittew belanja gambar majlis aqiqah & opened upward identify that day...

 bunga telur untuk orang marhaban





 kuih muih orang sponser uolss





mee kari & laksa



brain course of report ... nasi minyak , gulai kambing, 
ayam masak merah & jelatah





exceptional aqiqah , kambing golek two ekoqqqq.
siang bakar satu, malam bakar satu..lagi dua ekoqq kita buat gulai
four ekor full








ni lawak..hahahha aduhaii...lipki lipki...
kau pusing2 kepala sampai susah org marhaban nak gunting jambul...
:DDD





nenek lipki pun tak ketinggalan :)


rifqi tengah demam fourth dimension ni in addition to then dia terminate semua ubat thats why
eczema dia flare upward *with untie syirin from brunei* :) 



DONE aqiqah =

muhammad dian rifqi
Noah Harris

lega la atuknya dua cucunda lelaki dah selamat di aqiqah kan...so tahun ni atuk nenek happy sebab setahun terus dapat dua cucu lelaki...menjadi kan full iii cucu setakat iii tahun ni..hehehe

ok byee....




Sumber https://dilladaglish.blogspot.com

Jangan sampai ketinggalan postingan-postingan terbaik dari My Boy Aqiqah Twenty-Four Hours. Berlangganan melalui email sekarang juga:

Bali Attractions

BACA JUGA LAINNYA:

0 Response to "My Boy Aqiqah Twenty-Four Hours"

Post a Comment

Bali Attractions