Hari Raya Aidilfitri 2017



assalamualaikum..dah lambat nak ship service tapi tetap nak post! hahaha selamat hari raya maaf zahir dan batin pada semua umat islam yang menyambut nye...syukur dipanjangkan umur aku, ajip dan rifqi dapat lah kita meraikan aidilfitri tahun ni bertiga..yeayyy ! if tahun lepas kita raya berdua tahun ni bertiga..ehehhehe

tahun ni raya belah ajip..ibu mertuaku di bandar tun razak ,cheras..okey showtime fourth dimension lah aku beraya dekat KL ni..sebab sebelum ni balik kampung je..persiapan raya non much..cukup lah setakat lengkap persiapan raya muahmmad dian rifqi..mama dengan ayah simple2 je tak havoc macam rifqi...huhu

belanja gambar raya my small-scale household unit of measurement happy eid 2017 :)




maroon ke purple?? ishh pening aaaaa
its marroon dearest ! showtime rifqi's baju melayu pesak teluk belanga <3
hensem tak saya ? hihi


sedondon dengan mama & ayah #teamrayamaroon 

aught much to say, selamat hari raya too tahun depan adakah masih bertiga?
atau berempat? jeng jeng jeng..


byeee :DD



Sumber https://dilladaglish.blogspot.com

Jangan sampai ketinggalan postingan-postingan terbaik dari Hari Raya Aidilfitri 2017. Berlangganan melalui email sekarang juga:

Bali Attractions

BACA JUGA LAINNYA:

0 Response to "Hari Raya Aidilfitri 2017"

Post a Comment

Bali Attractions