Iftar Nighttime At Ben's Independent Grocer, Glo Damansara Alongside Bloodbrothers.



ALHAMDULILLAH syukur masih dipanjangkan usia dapat merasa ramadhan kalini...bersama anak dan suami tercinta..semoga umur terus panjang untuk menikmati ramadhan yang seterusnya..kelmarin nosotros berbuka dekat kedai ray (kawan ajip yang jadi chef kat situ) therefore far kedai cantik, overall okeyy la worth price....



macam tahun2 sudah iftar dengan bloodbrothers (kawan ajip) macam jadi perkara wajib tiap tahun..so if makan (iftar) dekat sini kitorang makan mode gear upward terus...1 meja panjang 8 pax gitu...takde masa nak lodge ala menu bagai..if tengok dari gambar ni...told ya for me placidity worth it lah if you lot pay rm50/pax...then makanan yang terhidang cukup3 sedapppppp...ittew belanja gambar dins malam tu..porak peranda sikit gambar biase lah iolsss ade infant kat sebelah, segalanya kena pantas...ekeke







for me, nak bagi review sikit pasal makanan ni,,here nosotros go,,

1) kuih muih criterion for buka puasa eg : tepung pelita, keria. *nasib baik kuih sedappp*

2) ayam panggang, di roasted dengan cukup sempurna. tender gila okayy
sampai terpercik juicy2 dia fourth dimension hiris..makan panas2 sumpah sedappp

3) kambing grill yang ini memang superbb serius cakap wei lembut sangat, pon sama juicy
served amongst kiwi sauce..haha knp kiwi? sebab aku rasa macam kiwi la tapi dia manisss.

4) net income potatoes memang banyak la satu mangkuk besar tu dia bagi..rasa?susu.. sedappp

5) tater grill , dia macam wedges jugak tapi dia grill

6) signature super large pizza, dapat two jenis...sesuai la four pax kann, satu macam lasagne sikit rasa dia because of beef paperoni..satu lagi i gauge macam tuna , entah la tak ingat tapi dia coloring white..dia punya pizza glue rasa macam dominos punya overstep cloak-and-dagger sauce tapi yang iniii lagi dapppp la, for me

7) nasi *nasi dia i dont know what sort of nasi ok, dia macam nasi minyak tau tapi
 bukan nasi minyak, yang penting mmg sedap la aku tambah two kali kauu* Giteww.

8) salad amongst iii choice...sebab dalam satu plate tu ade iii salad pelbagai which is mushroom salad,
corn salad together with vege salads. *bab salads laki kau mmg hantu*

9) air H2O ice lemon tea less saccharide *aku suka less saccharide sebab boleh rasa pure dia punya lemon,
sangat2 refreshing ok*



sekian sahaja review aku pasal makanan dia, nahh ittew tepek moment2 malam tu,,seronok dapat jumpa my girls , eventho ni semua kawan ajip tapi dorang punya gf,tunang,bini memang close..we are closed amongst each other sebab jenis suka bsepah borak komen dekat fb hihi therefore bila assemble tu yang riuh..thats why,...cuma malam tu ade deya, ika, bie, aku, nurul & scha je..ramai takde yang seingat aku takde malam tu...eqa, aleeza, pu3, ma, shiomi, mya, nuwol, noris, nina, ameng..ramai je tak disebut..



deya, ika, bie, me, nurul & scha


 with deya mak two orang anak...becok wehh fourth dimension makan
sebab kena grip two askar haha!

 si una dah besar...adik dia pon nama rifqi jugak ! hee


rifqi jumpa kawan baru..dah macam upin ipin dua2 botakk..hahaha
met rayqal isyraf..beza sebulan je :)




ni masa rifqi dah tewas dalam kesejukan aircond...( fourth dimension ni eczema rifqi tengah On, nasib tempat sejuk, therefore dia deport sgt) *my boy cannot kena panas** T_T







therefore if tahun pertama bring together iftar that fourth dimension gf kepada ajip..second twelvemonth iftar sebagai married adult woman ajip....third twelvemonth iftar (this year) equally woman nurture to rifqi..hehehe..tu identify unit of measurement photograph aku yang tak berapa nak identify unit of measurement sangat sebab rifqi meloncat loncat...hazabbb bapak rifqi nak grip oii ...hahha...ni baru separuh je bloodbrothers, if tahun sudah lagiii ramai...next fourth dimension dapat berbuka dekat pullman kan bagus..EHH, ehh , ehhh :p kBaiii




Sumber https://dilladaglish.blogspot.com

Jangan sampai ketinggalan postingan-postingan terbaik dari Iftar Nighttime At Ben's Independent Grocer, Glo Damansara Alongside Bloodbrothers.. Berlangganan melalui email sekarang juga:

Bali Attractions

BACA JUGA LAINNYA:

0 Response to "Iftar Nighttime At Ben's Independent Grocer, Glo Damansara Alongside Bloodbrothers."

Post a Comment

Bali Attractions