Bye 2016....Hello 2017 !!



pom pom!! *bunyi mercun tahun baru* :DDDD


untuk penutup tahun 2016 ni ku panjatkan syukur tak terhingga kepada-NYA because this is my precious twelvemonth yang mana 2016 jadi tahun aku dan sidia bertemu jodoh..hehhe...tahun keramat kita disatukan sebagai suami isteri on mac tak lama lepastu im preg amongst your boy on may! yeayy!


of course of education lah for 2016 but banyak minute yang tercipta antara aku dan kamu besides much to remember...terima kasih tak terhingga sebab kerja keras cari duit halalkan i jadi peneman hidup yous tahun ni.... jadi orang baru dalam hidup i untuk tahun ni...jadi orang yang part toiletries dengan i tahun ni,... jadi orang yang sentiasa teman kemana je i nak pergi tahun ni,....yang selalu pinjamkan lengan yous jadi bantal tidur i tahun ni,...jadi bahu tempat i outcry bila i stress tahun ni,...jadi suami yang selalu tanya ada duit tak & tak lokek bagi moisture belanja tahun ni.....


jadi suami yang rajin buat semuaaaaaaaa kerja rumah coz yous cleaning im cooking aite? :p jadi suami yang rajin picitkan kaki & pinggang i malam-malam sebab anak kau kuat tendang dohh & e'er hold upward at that topographic point bila i sakit tahun ni.., jadi suami yang penuh dengan segala belaian & kasih sayang which every daughter craving for... yang selalu tuangkan lauk atas pinggan & sinsingkan lengan i waktu makan fifty-fifty i tin create it past times myself,...lol....yang rajin kopekkan kerang untuk i sebab i malazz af :p...yang yet concord my mitt when nosotros jalan jalan & e'er exhibit off who's your lover on socmed coz yous never halt trying to exhibit how much i way to yous fifty-fifty later yous got me (marry me)...


terima kasih jadi suami yang caring everyday....,tak lupa whatsapp tengahari tanya dah makan ke idak & tanya how was my twenty-four lx minutes menstruation earlier sleep,...just to permit yous know my 2016 bermakna dengan adanya kamu sayang....masa i tengah blogging on telephone i nampak yous curik curik jeling tengok hp i...kalau yous betul tahu weblog i & baca coretan i ni yous diam je tau!...i malu HAHA...nak cakap thank yous dekat yous malu..i coret sini jek ..bwekk :p btw terima kasih banyakkkk untuk every unmarried minute yang kita cipta tahun 2016 bersama & promise ke-sweet-an tahun ni akan kekal sama je hingga tahun seterusnya dan seterusnya.....amin :)
 
me love yous beloved hubby ! <3


AZAM 2017?


- nak kurus lepas bersalin :p
- nak kumpul heels bebanyak
- nak buat dropship
- nak tambah sumber kewangan kita untuk masa depan baby
- nak jadi isteri b yang terbaik
- nak jadi mama #MDR yang terbaik
- nak jadi anak & menantu yang baik
- nak cuba effort exam bear sikit perangai gila...dah nak jadi mak mak kan...
hahahhaha tu je :D


 my consummate life amongst yous & our piddling pumpkin muah!


byeeee!





Sumber https://dilladaglish.blogspot.com

Jangan sampai ketinggalan postingan-postingan terbaik dari Bye 2016....Hello 2017 !!. Berlangganan melalui email sekarang juga:

Bali Attractions

BACA JUGA LAINNYA:

0 Response to "Bye 2016....Hello 2017 !!"

Post a Comment

Bali Attractions